الـملكة ام النور
تابع اكلا ت صيامى 641535

عزيزي الزائر
رجاء محبة
التسجيل الان في المنتدى
لتتمكن من تصفح المنتدى


تابع اكلا ت صيامى 413769
الـملكة ام النور
تابع اكلا ت صيامى 641535

عزيزي الزائر
رجاء محبة
التسجيل الان في المنتدى
لتتمكن من تصفح المنتدى


تابع اكلا ت صيامى 413769
الـملكة ام النور
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الـملكة ام النور

منتدى الـملـكة ام النور يضم ترانيم ,افلام ,قداسات,صور دينية ,مواضيع روحية ,عظات ,تاملات قداسة البابا,الحان,اكلات صيامي,مسرحيات للاطفال
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» قطمارس الصوم الكبير - محاور الربط فى القراءات اليومية
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالسبت مارس 19, 2016 6:55 pm من طرف romany.w.nasralla

» ”اللي خلف مامتش“ - رؤية مسيحيه
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالأحد فبراير 28, 2016 6:21 am من طرف romany.w.nasralla

» ما وصف بالأعظم جمالا أو بالأبدع حسنا أو بالأكثر حلاوة فى آيات العهد القديم؟!
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالأحد يونيو 28, 2015 11:26 pm من طرف romany.w.nasralla

» 4 – من أجمل كلمات عريس النشيد: "مَا أَجْمَلَ رِجْلَيْكِ بِالنَّعْلَيْنِ يَا بِنْتَ الْكَرِيمِ! دَوَائِرُ فَخْذَيْكِ مِثْلُ الْحَلِيِّ،...
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالسبت يونيو 20, 2015 4:22 am من طرف romany.w.nasralla

» مواطن القبح الحسي الجسدى، والجمال الكتابي الروحي في تشبيهات اعضاء جسم عروس النشيد
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالجمعة يونيو 12, 2015 11:40 pm من طرف romany.w.nasralla

» طريقة عمل العيش الفينو بالصور والشرح
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالسبت مارس 28, 2015 1:55 pm من طرف MELAD YOUSEF

» الحان ترتيب اسبوع الالام كاملة للمرتل بولس ملاك
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالجمعة مارس 27, 2015 2:17 pm من طرف MELAD YOUSEF

» انا :سامحنى يارب
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالخميس مارس 26, 2015 10:55 pm من طرف MELAD YOUSEF

» الله ساهر هذه الليلة انه لا ينعس ولا ينام
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالخميس مارس 26, 2015 10:33 pm من طرف MELAD YOUSEF

» الحصان قد يطير
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالخميس مارس 26, 2015 10:04 pm من طرف MELAD YOUSEF

» تأمل لا أُهملك ولا أتركك. تشددْ وتشجع
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالخميس مارس 26, 2015 9:51 pm من طرف MELAD YOUSEF

» طبيب لـ ريهام سعيد غوري في داهية
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالخميس مارس 26, 2015 7:02 pm من طرف MELAD YOUSEF

»  "يَفْرَحُ أَبُوكَ وَأُمُّكَ، وَتَبْتَهِجُ الَّتِي وَلَدَتْكَ." (أم23: 25)
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالأحد مارس 22, 2015 5:31 pm من طرف romany.w.nasralla

» تشبيهات الروح القدس فى الكتاب المقدس
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالجمعة نوفمبر 21, 2014 5:08 am من طرف romany.w.nasralla

» الان حصريا سلسلة الكتاب العظيم(قصص من الكتاب المقدس
تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالأحد سبتمبر 21, 2014 2:53 pm من طرف marie13

اتـصـل بـنـا
اتـصـل بـنـا



Webmaster
مـيـلاد يـوسـف

Email
Ebn.el3adra22@yahoo.com

دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المنتديات
منتدى الترانيم

منتدى الافلام 

منتدى العظات

منتدى الاخبار

منتدى برامج 

منتدى
التبادل الاعلاني

">













 

 تابع اكلا ت صيامى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر
avatar



تابع اكلا ت صيامى Empty
مُساهمةموضوع: تابع اكلا ت صيامى   تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالسبت يونيو 12, 2010 8:31 pm

بطاطس محشية
خرشوف
محشى




1 بزنجان رومى – فلفل الوان – كوسة
– طماطم – جزر – بطاطس متوسطة الحجم – كيس خرشوف او خرشوف فريش مسلوق


الطريقة
نقشر البطاطس ونقورها ونقطع حتة صغيرة من اسفلها
علشان تقعد فى الصينية

ونضعها فى ماء وملح على مانخلص الحشو علشان متسودش
نضع
الزيت على النار ونشوح فيه م ك بصل وم ص ثوم مفروم وفلفل ملون مكعبات صغيرة وبزنجان
مكعبات صغيرة والكوسة مكعبات صغيرة وعود روزمارى وعود كرفس مقطعين ونشوح كله لمدة 5
دقائق ادهن صينية بالزيت ونحشى البطاطس ونرصصه فى الصينية ونضع على وش كل بطاطسايه
طماطماية صغيرة قوى او مكعبه طماطم ونحشى الخرشوف ونضعه فى الصينية وندخلهم الفرن



شوربة الفول النابت




4 كوب فول نابت
2 معلقة زيت
ملح
– فلفل

حبهان – مستكة
بصلة متوسطة
ليمون

الطريقة
انقعى الفول
النابت كزا يوم لحد ما تلاقية نبت وبعدين قشرية

اسلقى الفول النابت وضعى البصلة
لحد ما يقرب من السوى

اقدحى الزيت وضعى المستكة والحبهان لحد ما ريحتهم تطلع

روحى حطة عليهم الشوربة على طول غلوة مع الملح والفلفل
عند الغرف اعصرى
عليها ليمون

الفول النابت بالطحينة





1/2 كيلو فول نابت - بصلة
كبيرة

2 معلقة خل -ربع راس ثوم
ملح وكمون - بقدونس
ماء -
طحينه


الطريقة
قشرى الفول النابت واغسلية
ضعي فى حلة الفول النابت فى
ماء يكفى لتغطيته مع البصلة

المقطعة والثوم على النار لحد ما يستوى
صفية من
ماء السلق واهرسية

نخفف الطحينة بالماء والخل والملح والثوم ونضعها
على
الفول النابت المهروس

وندمجهم كويس ونزينهم بالبقدونس

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
????
زائر
avatar



تابع اكلا ت صيامى Empty
مُساهمةموضوع: رد: تابع اكلا ت صيامى   تابع اكلا ت صيامى Icon_minitimeالسبت يونيو 12, 2010 8:32 pm

صينية جلاش بالمشروم او
بالخضار



باكو جلاش
مشروم
خضار
مشكل مسلوق
كوب ماء مذاب فية ( 2 معلقة كافى ميت)
زيت
للوجة

الطريقة
ادهنى صينية بالزيت واضع ورقتين من الجلاش ثم ادهنهم
بالفرشاة بسمن نباتى وهكذا لحد ما نخلص نص كمية الجلاش ثم نضع المشروم او الخضار او
الخضار والمشروم .اكمل باقيه الصينية بنفس الطريقة اضع ورقتين
جلاش ثم ادهن
بزيت وهكذا .لما نخلص الكمية اللى عندنا نقطع الصينية اما مثلثات او حسب الرغبه
.نذوب الكافى ميت ( البودرة )فى كوب الماء ثم اصبه على الصينية كلها واترك الصينية
ولا ادخلها الفرن الا
بعد 3 او 4 ساعات ثم اضع معلقة زيت على وش الصينية وادخلها
الفرن متوسط الحرارة لحد ماتستوى وتحمر
ملحوظة : اعمليها من بدرى وماتسويهاش
الا قبل الاكل حتكون طررررررررية وجميله .الكافى ميت بديل
الحليب

صينية مكرونة فرن بالخضار
او بالمشروم



كيس مكرونة ريشة
خضار
مسلوق
مشروم
بشاميل
ملح وفلفل
زيت
بصلة

الطريقة
نسلق
المكرونة عادى ونشطفها ونصفيها من الماء .نبشر البصلة ونشوحها فى الزيت لحد ماتصفر.
نضع عليها المشروم والخضار والملح والفلفل .نخلط جزء من الشاميل بالمكرونة وندهن
الصينية بمعلقتين بشاميل ثم نضع نص المكرونة ثم نضع الخضروات ثم نضع نص كمية
المكرونة التانية ونضع على الوش باقى البشاميل وعلى الوش نضع معلقة زيت .ندخلها
الفرن لحد ماتستوى وتحمر

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تابع اكلا ت صيامى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» *** اكلات صيامى متنوعة ***
» بسبوسه صيامى روووووعة
» بشاميل صيامى جامد جدا
» *** اكلات صيامى متنوعة ***
» موسوعه اكلات صيامى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الـملكة ام النور :: منتدى المراة :: مطبخ الملكه-
انتقل الى: